Τμήματα Ξένων γλωσσών για μαθητές


Προσφέρουμε ένα σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για ένα μέλλον με υψηλές απαιτήσεις.


Νηπιακά τμήματα :Για τους μικρούς μας φίλους του νηπιαγωγείου ή και της Α΄ Δημοτικού προσφέρουμε δωρεάν εισαγωγή στη γλώσσα από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς. Μέσα από παιχνίδι, τραγούδι, ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες τα παιδιά εισάγονται στη γλώσσα με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους με όρεξη και επιτυχίες.


Junior classes Ειδικά  τμήματά για μαθητές της Α δημοτικού που κάνουν μαθήματα αγγλικών και στο δημοτικό σχολείο. Προετοιμάζουμε τα παιδιά να ανταποκριθούν καλύτερα στις υποχρεώσεις τους και να προχωρήσουν γρήγορα στο επόμενο επίπεδο. Το μάθημα είναι εξαιρετικά ευχάριστο και τα παιδιά δεν επιβαρύνονται με πολύ μελέτη στο σπίτι. Επιπλέον, κερδίζουν ένα έτος σπουδών και παίρνουν τα πτυχία τους νωρίτερα.
Senior Classes: Μαθητικά τμήματα
Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις των ξένων γλωσσών φτάνουμε σε άριστη γνώση των γλωσσών με πτυχία C1 (Advanced) και C2 (Proficiency), σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πιστοποιούμε τακτικά τις γνώσεις μας με εξετάσεις πτυχίων κάθε 2 χρόνια ώστε να υπάρχει και η ανεξάρτητη αξιολόγηση.
Παρακινούμε τα παιδιά και κάνουμε τη μάθηση ευχάριστη διαδικασία. Ακολουθούμε ειδικό σύστημα ώστε οι μαθητές μας να έχουν πάρει πτυχίο Advanced ή Proficiency πριν το λύκειο.

Προσωπική φροντίδα για κάθε μαθητή
Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία έχει πολλές πτυχές και εκφάνσεις, αλλά βασικός μας στόχος είναι η πρόοδος του κάθε μαθητή μας, ενήλικα, ή παιδιού. Για αυτό το λόγο πολλές φορές παρεμβαίνουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τη μαθησιακή διαδικασία κάθε παιδιού, με διάφορους τρόπους όπως ενισχυτική διδασκαλία, αλλαγή τμήματος, κλπ. Οι ενέργειες αυτές πάντα σε συνεννόηση με του γονείς, έχουν αποδειχτεί ιδιαιτέρα αποτελεσματικές για τους μαθητές.

Φροντίζουμε να προωθούμε τους μαθητές να πάρουν τα πτυχία τους (Proficiency ή Advanced) πριν από τη δευτέρα Λυκείου. Οργανώνουμε, ειδικά μαθήματα για να πετύχουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα.


ΠΤΥΧΙΑ
Αγγλικά
EuroPalso - MichiganCambridgeESB
IELTSTOEFLGMAT - TOEIC -
Ιταλικά
CeliPerugia
Γαλλικά
Sorbonne (Delf)
Γερμανικά
Goethe
Ισπανικά
Dele


Η πρόοδος και το μέλλον των παιδιών σας είναι ευθύνη και φροντίδα μας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

LOWER 100% Επιτυχία -Vaitsa Schools